İZMİR / ÖDEMİŞ - 80.Yıl Efe İlkokulu

80.Yıl Efe İlkokulu

Süleyman Demirel Mah. Şehit Şerif Ali Ören Cad. No 11 / 15 Ödemiş / İZMİR
Küçük Yüreklerle Büyük Hedeflere..
Misyon
“Okulumuzun amacı, her bireyi, yeteneklerini sürekli olarak ve kapasitesinin sonuna kadar geliştirmesi için hazırlayacak, teşvik edecek zihinsel ve davranışsal temelleri ortaya koymak; Kökenleri ne olursa olsun, kendilerinin ya da başkalarının düşünce ve eylem özgürlüklerini besleyen zihinsel ve ahlaki alışkanlıkları aşılamak ve bireyleri Türkiye´nin ya da geldikleri ülkelerin önde gelen birer yurttaşı haline getirmeye çalışmaktır.”
Kütüphane Kitap Sayısı :1353
Öğretim Şekli :Özel Eğitim Sınıfları: Normal Öğretim Okul Öncesi ve İlkokul Sınıfları: İkili Öğretim
Saatler
İlkokul : (Sabah Grubu) 08.00 - 12.50 / (Öğle Grubu) 13.10 - 18.00 Okul Öncesi : (Sabah Grubu) 08.00 - 12.00 / (Öğle Grubu) 13.10 - 17.00
Yürüyüş, Özel Araç ve Şehir İçi Minibüsleri, Okul Servisleri
Efe Toplu Konutlar Mevkiinde, Ödemiş Hapishanesi Yakınında
Okulumuz İlçe Merkezinde Süleyman Demirel Mahallesindedir.
Sportif Etkinlikler
Öğrencilere yönelik spor kursları açılmakta, oyun ve fiziki etkinlikler yarışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Atık kağıt, atık pil vb çevre ve geri dönüşüm ile ilgili projeler yapılmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz; Okul Sağlığı Çalışmaları kapsamında "Beslenme Dostu Okul" ve "Temiz Okul" Sertifikalarına sahiptir.